Grote beurt

Bij een grote beurt inspecteert Dre van der Made elk vitaal onderdeel en kunt weer veilig en onbezorgd op weg!

Net als bij een kleine beurt, bent u ook voor groot onderhoud van uw auto bij Dre van der Made in Oosterhout aan het juiste adres. Wij zijn thuis in alle merken en voeren de noodzakelijke controles en het onderhoud uit zoals de merkfabrikant dit voorschrijft. Bij ons werken uitstekend opgeleide, vakbekwame monteurs die gebruik maken van alle noodzakelijke diagnoseapparatuur, gereedschappen en actuele technische documentatie en software.

Heeft uw auto een grote of kleine beurt nodig?

Het soort onderhoudsbeurt, klein of groot, en de bijbehorende kilometerstand of tijdsduur staan omschreven in het onderhoudsboekje en/of instructieboekje van uw auto. Volgens de hierin beschreven onderhoudsintervallen vinden kleine en grote beurt meestal om en om plaats. Bij een grote beurt worden meer controles uitgevoerd dan bij een kleine beurt en meestal worden er ook meer onderdelen vervangen. Wanneer u uw auto zwaarder dan gemiddeld belast, bijvoorbeeld omdat u elke zomer met de caravan richting Spanje vertrekt, kan het verstandig zijn om voor wat kortere intervallen te kiezen. Dre van der Made kent uw auto door en door en adviseert u graag.

Is een grote beurt altijd nodig?

Om kort te zijn: ja. De onderhoudsbeurten die de fabrikant voorschrijft zijn preventief bedoeld, zodat u onderweg niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Zeer nuttig is ook de algemene visuele inspectie die onze monteurs uitvoeren. Zo kunnen zij eventuele slijtage van vitale onderdelen die tot een defect zal leiden tijdig ontdekken en u hierop wijzen. In overleg met u wordt dan bepaald of en wanneer deze onderdelen worden vervangen. Voor u een hele zorg minder.

Wat doen onze monteurs tijdens een grote beurt?

Alles wat onze monteurs bij een kleine beurt nalopen, komt ook bij een grote beurt aan bod. Dus ook bij een grote beurt wordt het olie ververst en het oliefilter. Daarnaast worden het luchtfilter, brandstoffilter en interieurfilter gecontroleerd en meestal vervangen.

De monteur beoordeelt ook de niveaus en conditie van de remvloeistof en koelvloeistof, omdat de kwaliteit en werking daarvan met de tijd afnemen. Door deze tijdig te verversen, kunt u zorgeloos blijven rijden. Om dezelfde reden worden bijvoorbeeld ook de accu, remmen, uitlaat, schokdempers, V-riemen en brandstofleidingen gecontroleerd.

Grote beurt

Autobedrijf van der Made
Havenweg 39 B
4905 AA Oosterhout NB

Tel: 0162-424929
Tel verkoop: 06-53816209
info@drevandermade.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur (tussen 12.00 uur en 13.00 uur hebben wij lunchpauze)
Zaterdag: 09.00 uur – 11.30 uur
Zondag: Gesloten

Showroom open op afspraak

Volledig serivce overzicht

Accucheck

Een goed werkende accu voorkomt startproblemen en stilstand.

Bandenwissel

Voor zakelijke en leaserijders is het al heel gewoon, maar ook steeds meer privérijders kiezen ’s winters voor winterbanden. 

Elektrische en hybride auto's

Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s.

Kleine beurt

Na een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto bij Dre van der Made kunt u weer zorgeloos vooruit.

Ruitenwissers

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. 

Aircocontrole

Onderhoud aan de airco is specialistisch werk dat u het best aan onze monteur kunt overlaten.

Bedrijfswagenonderhoud

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen.

Fabrieksgarantie

Bij Dre van der Made behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto heeft gekocht.

Motorolie

Voor het onderhoud van uw auto maakt Dre van der Made gebruik van de hoogste kwaliteit in onderdelen, apparatuur en gereedschappen.

Campers/caravan en aanhanger onderhoud

Uw camper/caravan en aanhanger hebben het soms zwaar te verduren en vragen, net als uw auto, om regelmatig onderhoud. 

APK

Tijdens de APK controleert onze vakbekwame keurmeester uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen.

Bougies

U ziet ze niet, maar in elke benzinemotor doen zij dagelijks onvermoeibaar hun werk: bougies.

Filters

Voor krachtige prestaties en maximale bescherming van uw motor levert Dre van der Made hoogwaardige filters voor elk merk en type auto.

Remmenservice

Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers. 

Trekhaak monteren

Bij moderne auto’s is het van groot belang dat de juiste trekhaak wordt gemonteerd en de montage ervan moet aan strenge eisen voldoen.

Banden

Voor vakkundige bandenservice bent u bij Dre van der Made aan het juiste adres.

Distributieriem

Het vervangen van een distributieriem wordt door automobilisten soms als kostbaar ervaren.

Grote beurt

Net als bij een kleine beurt, bent u ook voor groot onderhoud van uw auto bij Dre van der Made in Oosterhout aan het juiste adres.

Schade en reparatie

In geval van schade is het goed te weten dat u ook voor elk soort reparatie terecht kunt bij Dre van der Made in Oosterhout.

 

Uitlijnen

Het rijcomfort en de wegligging van uw auto worden voor een belangrijk deel bepaald door het onderstel.