Filters

Voor krachtige prestaties en maximale bescherming van uw motor levert Dre van der Made hoogwaardige filters voor elk merk en type auto.

Verschillende filters

Naast de originele fabrieksfilters zijn er diverse filters op de markt waarvan de kwaliteit en prijzen nogal uiteenlopen. Van buiten zie je vaak niet veel verschil, maar de kwaliteit van een filter zit vooral binnenin. Dit heeft alles te maken met de toepassing van hoogwaardige materialen, de kwaliteit en het oppervlak van het filterend materiaal en de nauwkeurige en solide afwerking van het filter.

Fabriekspecificaties

Ook het luchtfilter en brandstoffilter zijn belangrijk voor maximale motorprestaties en een lange levensduur. Ze moeten voldoende inlaatlucht en brandstof doorlaten voor een optimale verbranding en tegelijk vuil en stofdeeltjes buiten het brandstofinspuitsysteem en de verbrandingsruimten houden.

Fijnmazig

Een oliefilter houdt de motorolie in uw motor schoon, zodat deze optimaal blijft smeren. Dankzij het fijnmazige binnenwerk worden zelfs de kleinste verbrandingsresten uit de olie afgevangen, maar ook zeer fijne metaaldeeltjes die door normale motorslijtage ontstaan.

Hogere prestaties

Een filter is dus niet alleen bedoeld om uw motor schoon te houden en te beschermen, een goed filter zorgt er ook voor dat de motor maximaal presteert. Hiervoor moet een filter zorgen voor een vloeiende doorstroming van het juiste volume inlaatlucht, brandstof en olie. Dit samenspel luistert bijzonder nauw, want bij het ontwerp van een motor proberen autofabrikanten de ideale balans te bereiken van optimale prestaties, een gunstig brandstofverbruik, een lange levensduur en de zorg voor het milieu. Bij een slecht werkend of vervuild luchtfilter bijvoorbeeld, kan de elektronica van een moderne auto ontregeld raken omdat deze te weinig doorstroming meet. Hierdoor kunnen de motorprestaties afnemen, terwijl het brandstofverbruik juist kan toenemen.

Filters

Autobedrijf van der Made
Havenweg 39 B
4905 AA Oosterhout NB

Tel: 0162-424929
Tel verkoop: 06-53816209
info@drevandermade.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur (tussen 12.00 uur en 13.00 uur hebben wij lunchpauze)
Zaterdag: 09.00 uur – 11.30 uur
Zondag: Gesloten

Showroom open op afspraak

Volledig serivce overzicht

Accucheck

Een goed werkende accu voorkomt startproblemen en stilstand.

Bandenwissel

Voor zakelijke en leaserijders is het al heel gewoon, maar ook steeds meer privérijders kiezen ’s winters voor winterbanden. 

Elektrische en hybride auto's

Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s.

Kleine beurt

Na een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto bij Dre van der Made kunt u weer zorgeloos vooruit.

Ruitenwissers

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. 

Aircocontrole

Onderhoud aan de airco is specialistisch werk dat u het best aan onze monteur kunt overlaten.

Bedrijfswagenonderhoud

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen.

Fabrieksgarantie

Bij Dre van der Made behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto heeft gekocht.

Motorolie

Voor het onderhoud van uw auto maakt Dre van der Made gebruik van de hoogste kwaliteit in onderdelen, apparatuur en gereedschappen.

Campers/caravan en aanhanger onderhoud

Uw camper/caravan en aanhanger hebben het soms zwaar te verduren en vragen, net als uw auto, om regelmatig onderhoud. 

APK

Tijdens de APK controleert onze vakbekwame keurmeester uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen.

Bougies

U ziet ze niet, maar in elke benzinemotor doen zij dagelijks onvermoeibaar hun werk: bougies.

Filters

Voor krachtige prestaties en maximale bescherming van uw motor levert Dre van der Made hoogwaardige filters voor elk merk en type auto.

Remmenservice

Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers. 

Trekhaak monteren

Bij moderne auto’s is het van groot belang dat de juiste trekhaak wordt gemonteerd en de montage ervan moet aan strenge eisen voldoen.

Banden

Voor vakkundige bandenservice bent u bij Dre van der Made aan het juiste adres.

Distributieriem

Het vervangen van een distributieriem wordt door automobilisten soms als kostbaar ervaren.

Grote beurt

Net als bij een kleine beurt, bent u ook voor groot onderhoud van uw auto bij Dre van der Made in Oosterhout aan het juiste adres.

Schade en reparatie

In geval van schade is het goed te weten dat u ook voor elk soort reparatie terecht kunt bij Dre van der Made in Oosterhout.

 

Uitlijnen

Het rijcomfort en de wegligging van uw auto worden voor een belangrijk deel bepaald door het onderstel.