Bedrijfswagenonderhoud

U verdient uw geld met uw bedrijfswagen en wij begrijpen dat

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen. Immers, u verdient er dagelijks uw brood mee en stilstand betekent voor u dus onmiddellijk omzetverlies. Bij Dre van der Made begrijpen we dit als geen ander. Daarom is onze werkplaats ook ingericht voor het onderhoud aan lichte bedrijfsauto’s en het snel en vakkundig repareren van een storing of defect. Desgewenst met haal-en-brengservice en – zo mogelijk – passend vervangend vervoer. Zo blijft u lekker aan het werk terwijl wij uw auto weer in topconditie brengen.

Halen en brengen

Een afspraak voor onderhoud plant u eenvoudig online op onze website. In overleg kunt u kiezen voor de optie haal-en-brengservice. In dat geval halen wij uw auto op op de afgesproken plek. Dit kan bij u op de zaak zijn, maar ook bij u thuis of op de locatie waar u aan het werk bent. U voert die dag uw werkzaamheden uit in de prettige wetenschap dat uw auto aan het eind van de dag weer tiptop voor u klaarstaat. Heeft u speciale wensen? Die stemmen wij graag telefonisch met u af.

Snelservice

U heeft passie voor uw vak, Dre van der Made heeft passie voor auto’s en techniek. Bovendien weten wij precies hoe en waar u uw bedrijfsauto(‘s) voor inzet, zodat wij u service op maat kunnen bieden. Wij hebben de kennis, gereedschappen, apparatuur en fabrieksdocumentatie in huis voor elk merk en model. Onze werkplaats is uitgerust met een zware hefbrug, speciaal voor bussen, bakwagens en bestelwagens. Hierop klaren wij elke klus en daarbij bieden wij u, in overleg, snelservice, zodat uw auto niet langer in de werkplaats is dan strikt noodzakelijk.

Thuis in elk merk

Net als bij personenauto’s is Dre van der Made thuis in alle merken en modellen bedrijfswagens. Dus voor een kleine of een grote beurt of een APK is uw auto bij ons in vakkundige handen, net als voor kleine en grote reparaties. Dit geldt zowel voor eigen bedrijfsauto’s als voor bedrijfswagens met een leasecontract.

Bedrijfswagenonderhoud

Autobedrijf van der Made
Havenweg 39 B
4905 AA Oosterhout NB

Tel: 0162-424929
Tel verkoop: 06-53816209
info@drevandermade.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur – 17.00 uur (tussen 12.00 uur en 13.00 uur hebben wij lunchpauze)
Zaterdag: 09.00 uur – 11.30 uur
Zondag: Gesloten

Showroom open op afspraak

Volledig serivce overzicht

Accucheck

Een goed werkende accu voorkomt startproblemen en stilstand.

Bandenwissel

Voor zakelijke en leaserijders is het al heel gewoon, maar ook steeds meer privérijders kiezen ’s winters voor winterbanden. 

Elektrische en hybride auto's

Het snelst groeiende segment op de automarkt: elektrische en hybride auto’s.

Kleine beurt

Na een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto bij Dre van der Made kunt u weer zorgeloos vooruit.

Ruitenwissers

Er zijn ruitenwissers die piepend heen en weer bewegen over de voor- en achterruit en er zijn ruitenwissers die geruisloos zorgen voor helder, streeploos zicht naar voren en naar achteren. 

Aircocontrole

Onderhoud aan de airco is specialistisch werk dat u het best aan onze monteur kunt overlaten.

Bedrijfswagenonderhoud

Als ondernemer moet u blindelings op uw bedrijfsauto of wagenpark kunnen vertrouwen.

Fabrieksgarantie

Bij Dre van der Made behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto heeft gekocht.

Motorolie

Voor het onderhoud van uw auto maakt Dre van der Made gebruik van de hoogste kwaliteit in onderdelen, apparatuur en gereedschappen.

Campers/caravan en aanhanger onderhoud

Uw camper/caravan en aanhanger hebben het soms zwaar te verduren en vragen, net als uw auto, om regelmatig onderhoud. 

APK

Tijdens de APK controleert onze vakbekwame keurmeester uw auto nauwkeurig op alle essentiële onderdelen.

Bougies

U ziet ze niet, maar in elke benzinemotor doen zij dagelijks onvermoeibaar hun werk: bougies.

Filters

Voor krachtige prestaties en maximale bescherming van uw motor levert Dre van der Made hoogwaardige filters voor elk merk en type auto.

Remmenservice

Het remsysteem van uw auto draagt voor een belangrijk deel bij aan uw veiligheid, die van uw passagiers en medeweggebruikers. 

Trekhaak monteren

Bij moderne auto’s is het van groot belang dat de juiste trekhaak wordt gemonteerd en de montage ervan moet aan strenge eisen voldoen.

Banden

Voor vakkundige bandenservice bent u bij Dre van der Made aan het juiste adres.

Distributieriem

Het vervangen van een distributieriem wordt door automobilisten soms als kostbaar ervaren.

Grote beurt

Net als bij een kleine beurt, bent u ook voor groot onderhoud van uw auto bij Dre van der Made in Oosterhout aan het juiste adres.

Schade en reparatie

In geval van schade is het goed te weten dat u ook voor elk soort reparatie terecht kunt bij Dre van der Made in Oosterhout.

 

Uitlijnen

Het rijcomfort en de wegligging van uw auto worden voor een belangrijk deel bepaald door het onderstel.