Over ons

Het professionele team van Autobedrijf Dre van der Made verzorgt al 30 jaar al uw wensen op autogebied.

Onze garage

Dre van der Made is in 1991 autobedrijf Dre van der Made gestart in de Langebroekstraat in Raamsdonk. Een aantal jaar later is Dre naar de Havenweg in Oosterhout verhuisd waar Peter in het bedrijf stapte als mede eigenaar.

Dre en Peter hebben tot 2007 samen het autobedrijf gerund en toen zijn er meerdere monteurs bijgekomen. Inmiddels bestaat ons trouwe team uit 5 werknemers. Receptioniste Will en onze monteurs Mathijs en Micheal. Sinds 2019 is Dre van der Made uit het bedrijf gestapt en kreeg Kevin de eer om het stokje over te nemen.

Vol gedrevenheid is het doel om autobedrijf Dre van der Made nog verder te laten groeien. Van klassieke old timers tot moderne elektronische auto’s!

Onze service

Door service, klantvriendelijkheid en een no-nonsense regeling te hanteren zorgen wij voor een perfecte begeleiding voor u en uw auto.

U kunt bij ons onder andere terecht voor een volledige APK keuring, een grote of kleine onderhoudsbeurt, het omwisselen van uw winterbanden naar zomerbanden, het uitbalanceren wielen/velgen en een uitgebreide schadetaxatie/-reparatie. Ook heeft u de keuze uit een ruime voorraad occasions in alle merken en prijsklassen.

Onze ruime ervaring en passie op het gebied van auto’s zorgt ervoor dat wij onze klanten tevreden stellen en dat ook blijven doen. U bent namens het hele team van Autobedrijf Dre van der Made, van harte welkom.

Voordelen

Bij Dre van der Made bent u welkom voor al uw autoproblemen, wij hebben een groep gespecialiseerde monteuren die altijd voor u klaar staat, naast het geven van advies over uw auto bieden we onder andere ook de volgende diensten aan

auto in- en verkoop en AANKOOP KEURINGEN

i

FINANCIERING, SCHADE AFWIKKELING EN REPARATIE

APK/ROETMETING en ALLE SOORTEN REPARATIES

SPOELEN, VERVERSEN AUTOMATISCHE TRANSMISSIES, Airco-service